logo
Emisia în direct a lucrărilor de construcţie Acum, aveţi posibilitate pe pagina web în direct să monitorizați mersul lucrărilor de construcţie a blocului locativ situat în comuna Stăuceni, pe strada Unirii 20/2. Vizionaţi
Raportul ideal între preţ şi calitate Blocul locativ din sectorul Buiucani situat pe str. Alba Iulia 194/3, într-o zonă curată şi liniştită este un bloc original, de lux, dar, în acelaşi timp, accesibil ca preţ. Imobilul este realizat cu materiale de finisaj moderne, dispune de o faţadă efectuată din granit şi curte amenajată cu terenuri de joacă pentru copii. Detaliat
Apartamentul - nu este un lux, ci o necesitate indispensabilă pentru bunăstarea familiei. Blocul locativ în stil european, amplasat pe str. Unirii 20/2, în comuna Stăuceni într-o zonă ecologică, care dispune de parcare subterană şi o infrastructură dezvoltată. Acest proiect este interesant prin preţul său accesibil şi calitatea înaltă. Detaliat
Blocul locativ la cel mai accesibil preţ. Urmăriţi videoclipul
Televizor plasma cadou! Pentru clienţii care achită suma integrală pînă pe 15 iunie. Urmăriţi videoclipul
Apartamente la cheie. Urmăriţi videoclipul

STILCONSTRUCT – Construim în stil nou!

companyCompania Stilconstruct a fost fondată în anul 2004, activează cu succes, pe piaţa construcţiilor din Republica Moldova.

În acest scurt timp compania s-a poziţionat la un nivel înalt, dînd dovadă de profesionalizm, calitate înaltă a construcţiilor, preţuri avantajoase şi finasarea construcţiilor la termenii stabiliţi.

Suntem o companie în permanentă ascensiune care pe parcursul anilor a cîştigat încrederea multor clienţi graţie calităţii lucrărilor prestate.

Pentru Stilconstruct calitatea este cartea de vizită, punctul de reper în toate începuturile. În cadrul companiei sunt angajaţi specialişti de înaltă calificare cu experienţă în domeniu. Calitatea este fundamentul, pe baza căruia ne-am creat un nume şi am obţinut respectul partenerilor şi al clienţelor întreprinderii noastre.

Compania dispune de propria bază de echipamente şi utilaje moderne. Resursele proprii ne permit să realizăm cu succes cele mai complexe lucrări, începînd de la lucrări de terasament pînă la lucrările de finisare termo.

Afacerea întreprinderii a demarat cu construcţia unui bloc locativ în comuna Stăuceni, cu 386 de apartamente finisate la cheie. Anume varianta finisată este o trăsătură caracteristică a companiei Stilconstruct. În prezent suntem unica companie care construieşte apartamente la cheie, oferind clienţilor o alegere perfectă pentru un trai decent şi confortabil.

Actualmente sunt în derulare două construcţii noi:

Blocul locativ din str. Alba Iulia 194/3 sectorul Buiucani, intr-o zonă curată şi liniştită. Noul proiect este unul original, de lux, dar, în acelaşi timp, accesibil ca preţ. Imobilul este realizat cu materiale de finisaj moderne şi are 60 de apartamente cu 1,2,3 – odăi, faţadă efectuată din granit şi curte amenajată cu terenuri de joacă pentru copii. Obiectivul va fi dat în exploatare la sfîrşitul toamnei 2012.

Blocul locativ din str. Unirii 20/2, com. Stăuceni un proiect în stil european amplasat într-o zonă ecologică, cu apartamente la cheie, parcare subterană şi infastructură dezvoltată. Acest proiect este interesant prin preţul său accesibil şi calitate înaltă.

În ceea ce priveşte vînzarea apartamentelor politica noastră este aceea de a menţine un preţ avantajos, de a permite consumatorului alegerea materialelor de finisare în funcţie de preferinţe şi de a decide modul de plată împreună cu acesta (achitare flexibilă).

Dorim să facem clientul să se simtă ca într-o familie atunci când decide să cumpere un apartament şi vom avea grijă să îi ascultăm sugestiile, să-i îndeplinim dorinţele, să facem tot ce ne stă în putere pentru a fi cei mai buni.


Construieşte-ţi viitorul cu Stilconstruct!